На 3 и 10 декември 2022 г.  организира дни на

...
На 3 и 10 декември 2022 г.  организира дни на
Коментари Харесай

Дни на Отворените врати в Училище Дени Дидрò

На 3 и 10 декември 2022 г.  провежда дни на, които ще запишат децата си в предучилищен клас през идната образователна година.

Програмата на събитието включва проведена обиколка на целия образователен комплекс и сесия въпроси и отговори, където посетителите ще могат да получат спомагателна информация по отношение на организацията на образователния развой и методите на образование.

За избор на комфортна дата и час, е належащо авансово да се попълни.

Училище Дени Дидрò се намира надалеч от шума и мръсния въздух на София. Базата разрешава децата да бъдат на открито оптимално дълго време, да играят и учат измежду природата и да следят измененията в нея всекидневно. Стремежът на професионалния екип от Училището е да открие и запази всяка детска характерност и да помогне надграждането ѝ, тъй че всяко дете да добие убеденост във всички направления.



Освен с местоположението си, Училището се отличава от обичайните български учебни заведения и с новаторски, разчупен модел на образование, който слага учениците в изследователска и креативна атмосфера. Чрез метода си в Училището се стараят да образуват у учениците умения за търсене на знанието, за работа в екип, за представяне, за разрешаване на проблематични обстановки, сериозно и аналитично мислене, за задаване на въпроси и чуване на отсрещната страна. По този метод наред със знанията, се обезпечава надграждане и във възпитанието на децата. Това ги прави спокойни да изразят себе си и същински подготвени за живота.



Прилагането на новаторски метод в образованието и способи на преподаване не значи, че не се съблюдават условията на МОН – в Училището тези условия са базова рамка и са интегрирани в цялата образователна стратегия, която е учредена на учене по тематики. Този тип обучение обезпечава на учениците задоволително време да се потопят в материята и основава стимулираща среда за разбор и проучване, в която те сами доближават до своя отговор. Знанията и уменията им остават трайни, тъй като са претърпени, добити посредством персонален опит. Това оказва помощ да се приложат още веднъж. По този метод се реализира и най-високо равнище на подготвеност.

В Училище Дени Дидрò към този момент стартира приемът за образователната 2023/2024 година. За банкет в Училището не се изисква предварителна подготовка на учениците. Всеки родител, който желае да запише детето си, може да съобщи самостоятелна среща през уеб страницата или да посети дни на Отворените порти на 3 или 10 декември 2022 година

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР